True
Oranje.TV - TV kijken via internet, de beste Oranje tv-programma's bij elkaar! Nederland.FM   Nederland.TV   Podcast.NL   Contact   Privacy & Cookies  

29-08-2024












Ziggo Sport voetbal


AFC Ajax
AFC Ajax: Lovely football & two debuts ♥️ | Highlights & reaction Ajax - Jagiellonia | Europa League

De samenvatting van het duel tussen Ajax en Jagiellonia Białystok in de UEFA Europa League. 00:00 - 10:48 Highlights Jagiellonia Białystok - Ajax 10:48 - 14:42 Reaction Kian Fitz-Jim #ajajag #UEL ►SUBSCRIBE NOW <a target="_blank" href="http://ajax.ms/subscribe ►FOLLOW">Klik hier</a> US Website: <a target="_blank" href="https://www.ajax.nl Twitter:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://twitter.com/afcajax Facebook:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://facebook.com/afcajax Instagram:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://instagram.com/afcajax TikTok:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://tiktok.com/@afcajax BeReal:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="https://bere.al/afcajax Threads:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="https://www.threads.net/@afcajax">Klik hier</a>



Bar Laat
Bar Laat: Afl. 4

Het lijkt erop dat het kabinet en de coalitie de begroting bijna rond hebben. Welke plannen zijn al naar buiten gekomen? Dat vragen we aan politiek verslaggever Elodie Verweij. * De fatbike is behoorlijk populair onder kinderen. Traumachirurg Jochem Hoogendoorn vertelt wat volgens hem nodig is om letsels te voorkomen. * Een heuse primeur vannacht op CNN. Daarop wordt namelijk het eerste interview met Kamala Harris en Tim Walz uitgezonden. Amerikanist Bianca Panders praat ons bij over hoe het staat met de Democratische campagne. * De Slimste Mens-finalist Herman van der Zandt neemt een medefinalist mee. * Freek de Jonge wordt 80.



2Doc
2Doc: Afl. 55

Griendtsveen, een pittoresk dorpje in de Peel op de grens tussen Limburg en Brabant, dreigt haar basisschool De Driehoek te verliezen. De school, die al jaren het kloppend hart is van het dorp, staat op het punt haar deuren te moeten sluiten. Documentairemaker Ellis Smulders volgt de leraren en ouders die vastbesloten zijn om hun school te behouden, desnoods door zelf het schoolbestuur te vormen. Lukt het ze om de kern van de hechte dorpsgemeenschap, en daarmee de ziel van het dorp, te behouden?



SLAY
SLAY: Afl. 5

Serena, de moeder van het House of Makaveli, durft haar grootouders niet meer te bezoeken sinds ze als transvrouw leeft. Met een brief probeert ze een eerste stap te zetten. Jade deelt tijdens haar bijbaan in de Transkliniek haar plannen met de arts, die haar steunt maar haar ook wijst op de uitdagingen buiten deze veilige omgeving.



Vandaag Inside
Vandaag Inside

Bekijk aflevering 9 van Vandaag Inside uit seizoen 6 hier op KIJK. Deze aflevering is uitgezonden op 29 augustus, 21:37 uur bij SBS6. Vandaag Inside is een Amusement programma



Nieuwsuur
Nieuwsuur brengt onafhankelijk, onpartijdig en ongebonden achtergronden bij het nieuws.

Kabinet praat verder over begroting. De definitieve plannen worden op Prinsjesdag ingediend bij de Tweede Kamer. Politiek duider Arjan Noorlander praat ons bij vanuit Den Haag. * Eerste kroongetuigezaak sinds Marengo-proces van start. We spreken onder anderen met Onno de Jong, de advocaat van kroongetuige Dominique K. Aan hoogleraar strafprocesrecht Sven Brinkhoff stellen we de vraag of het inzetten van een kroongetuige in rechtszaken nog wenselijk is. * Na werktijd geen telefoontje van de baas. In Australië is een wet aangenomen die bepaalt dat werknemers telefoontjes van de baas na werktijd mogen negeren.



Iedereen AAN, tegen kanker
Iedereen AAN, tegen kanker: Afl. 2

Tijdens deze liveshow, in samenwerking met KWF, delen patiënten hun indrukwekkende verhaal samen met bekende Nederlanders, onder wie Albert Verlinde. De avond wordt afgewisseld met optredens van bekende artiesten, zoals Danny Vera en Miss Montreal. Deskundigen vertellen over hoopgevende inzichten en de laatste ontwikkelingen over de ziekte. Een op de twee mensen krijgt kanker en daar kunnen we onze ogen niet voor sluiten. Alleen samen kunnen we de toekomst van mensen met kanker veranderen.



De Modellenmythe
De Modellenmythe: Afl. 1

Veel modellen worden al jong gescout met de belofte van succes en glamour, maar slechts een zeer klein deel daarvan wordt succesvol. Hoe is het om op die kwetsbare leeftijd om te gaan met de druk van het model-zijn en de stroom van afwijzingen die daarbij hoort? Robin en Anne vertellen hoe ze onder druk als jong model dingen deden waar ze achteraf spijt van hadden.







De slimste mens
De slimste mens: Afl. 29

De finaleweek met als vierde finalist Maartje van de Wetering.



FORMULA 1
FORMULA 1: Thursday Drivers' Wrap | 2024 Italian Grand Prix

The grid preview Formula 1's return to Monza, including Carlos Sainz ahead of his final race in front of the Tifosi for Ferrari, and Franco Colapinto who makes his F1 debut for Williams. For more F1® videos, visit <a target="_blank" href="https://www.Formula1.com Follow">Klik hier</a> F1®: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/F1 https://www.facebook.com/Formula1/ https://www.twitter.com/F1 https://www.twitch.tv/formula1 https://www.tiktok.com/@f1 #F1">Klik hier</a> #ItalianGP



Het Roer Om
Het Roer Om

De Rotterdamse Pauline en John verhuizen met hun 24 huisdieren naar een afgelegen huisje zonder stroom, water en riolering in het midden van Frankrijk. Dit huisje, dat ze van tevoren nooit in het echt gezien hebben, willen ze met een minimaal budget omtoveren tot een off-grid vakantiepaleis. Zal het ze lukken te overleven in Frankrijk, met de strenge winter in aantocht?



3Doc
3Doc: Afl. 4

Voor de ogen van de Sudanese Ahmed (25) brak de oorlog in alle hevigheid uit. Hij besluit om in zijn eentje te voet te vluchten naar Nederland, om daar in vrijheid te kunnen leven. Deze documentaire laat een deel van zijn zware tocht zien: van de Italiaanse Alpen tot Ter Apel.



NOS Journaal 20.00 uur
NOS Journaal 20.00 uur: Afl. 173

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting. En op NPO 1 extra met gebarentaal.



10e
10e: Het vlogseizoen is weer geopend! - DE AVONDSHOW BACKSTAGE

Lukt het Pieter om op tijd het nieuwe vlogseizoen te openen? De spanning is ondraaglijk. ★ Wil je ons iets sturen? Leuk joh! » Postbus 188, 1723 ZK Noord-Scharwoude of MAIL: vlogliefjes@gmail.com Beluister alle muziek hier: <a target="_blank" href="https://open.spotify.com/playlist/7xdLRwjbr0CnOamDYQ3sE8?si=7364e5ead47547bf ♫">Klik hier</a> muziek: Epidemic Sound VOLG MARTINE HIER ★ Instagram: <a target="_blank" href="http://instagram.com/10e ★">Klik hier</a> Threads: <a target="_blank" href="https://threads.net/10e">Klik hier</a>



Per seconde wijzer
Per Seconde Wijzer: Afl. 36

Twee kandidaten testen onder hoge druk hun kennis in verschillende categorieën. Hoe zetten zij hun jokers in, hoeveel rondes zullen de spelers het volhouden en met welk bedrag gaan de spelers uiteindelijk naar huis? Met elke dag aan het begin van de uitzending de kijkersvraag.





MasterChef Australië
MasterChef Australië

De eerste immuniteitsuitdaging is een strijd tussen tijd en ingrediënten. De koks moeten kiezen tussen één ingrediënt en een kooktijd van 90 minuten of maximaal 20 ingrediënten, maar slechts 45 minuten om te koken.



Een huis vol
Een huis vol: Afl. 9

Ali en Samira Bakhcha ontvluchten de drukte van hun grote gezin en gaan romantisch dineren. De familie Wildeman gaat eigenhandig aan de slag met een grote verbouwing. Lukas en Priscilla gaan een overkapping aan het huis bouwen. Jongste Cudogham-telg Oos wordt 7 jaar en geeft daarom een ruimtevaart-kinderfeestje. De familie Blom is aan het verven geslagen. Want met zoveel kinderen in huis kan de boel wel een opfrisbeurt gebruiken. Maar niet iedereen lijkt even gemotiveerd als moeder Gerdien om de handen uit de mouwen te steken.



FORMULA 1
FORMULA 1: Weekend Warm-Up | 2024 Italian Grand Prix

The F1 TV team preview Formula 1's return to Monza as the second part of our post-break double-header. There's plenty on the agenda including Lando Norris' dominant Dutch Grand Prix win and Franco Colapinto's impending Formula 1 debut as he joins Williams for the rest of the season. For more F1® videos, visit <a target="_blank" href="https://www.Formula1.com Follow">Klik hier</a> F1®: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/F1 https://www.facebook.com/Formula1/ https://www.twitter.com/F1 https://www.twitch.tv/formula1 https://www.tiktok.com/@f1 #F1#ItalianGP">Klik hier</a>



NOS Jeugdjournaal
NOS Jeugdjournaal: Afl. 242

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijker. En op NPO 1 extra met gebarentaal.





Het klokhuis
Het Klokhuis: Hoe worden appels gekweekt en komen er ooit nog nieuwe soorten? En hoe komen de appels

Hoe worden appels gekweekt en komen er ooit nog nieuwe soorten? En hoe komen de appels van de boomgaard in de supermarkt? Sosha laat zien hoe het gaat. De ober laat een gast witlof eten door er appelmoes overheen te scheppen.



De Faker
De Faker: Afl. 4

Noah de Nooij bezoekt de familie Hinzen op hun vakantieadres in Zeeland. Weet hij een punt te scoren voor zijn team of valt zijn plan in het water?



Noord-Zuid-Oost-West
Noord-Zuid-Oost-West: Afl. 102

Met animaties worden de kastelen weer tot leven gewekt en zien we een impressie van hoe ze er ooit mogelijk uit hebben gezien. Vandaag: kasteel Middelburg. Deze keer in 80 prachtig!: Ritske Aalders (84) onderhoudt samen met een aantal andere mannen de graven en het groen op de begraafplaats in Nieuw-Roden. En in Ernst's OnderWaterWereld verdiept Ernst zich in de Amerikaanse rivierkreeft.



EenVandaag
EenVandaag: Afl. 207

Discriminatie op de woningmarkt * Wirwar aan keurmerken misleiden consument * Diversiteitsbeleid bedrijven VS on hold * AI serie: invloed op de pers



NOS Journaal Regio
NOS Journaal Regio: Afl. 173

Regionaal nieuws met landelijke uitstraling, gemaakt door de NOS en de regionale omroepen.



NOS Journaal
NOS Journaal: Afl. 174

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting.





Hart van Nederland
Hart van Nederland - Vroege Editie

Bekijk aflevering 174 van Hart van Nederland - Vroege Editie uit seizoen 2024 hier op KIJK. Deze aflevering is uitgezonden op 29 augustus, 17:50 uur bij SBS6. Hart van Nederland - Vroege Editie is een Nieuws programma



Het verborgen eiland
Het Verborgen Eiland: Afl. 49

Isis is bij de zeehondenbunker en ontdekt dat Michiel daar ook is. Maarten en Ritsaert worden bevrijdt en komen in actie. Ritsaert is zo ziek dat hij niets meer kan doen. Feike komt hem helpen. Maarten en Femke ontdekken een bom in de bunker van Bits.



Gio
Gio: DEZE YOUTUBER PAKT 1 DAG MIJN VRIENDIN AF!😳

♦ Bedankt voor het kijken naar deze video! Bekijk hier mijn TRUIEN EN NOG MEER VETTE DINGEN: <a target="_blank" href="http://www.gioxl.nl -">Klik hier</a> Abonneer voor meer plezier: <a target="_blank" href="http://bit.ly/AbonneerGXL ♦">Klik hier</a> Mij dagelijks volgen? Neem een kijkje hier: - Instagram: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/gio/ ♦">Klik hier</a> Fanmail opsturen? Straat: Plantageweg 17b (Pico Bello) Plaats: Alblasserdam Postcode: 2951GN Ik ben Giovanni en ik probeer het publiek op YouTube te entertainen met video's! Al mijn video's zijn in 1080p, dat betekent dus HD! Ik upload video's als verhalen over levensgebeurtenissen, vlogs en allerlei challenges en random dingen. Reizen en vloggen vind ik het leukste om te doen. Ik upload ook veel video's met mijn familie, want dat wordt altijd goed ontvangen. Elke dag om 17:30 kan jij een video verwachten.



NOS Studio Para Parijs
NOS Studio Para Parijs: Afl. 12

Live talkshow vanuit Parijs waarin dagelijks de hoogtepunten worden besproken van de Paraympische Spelen.



vThorben
vThorben: Hypercharge Mortis = OP #shorts #brawlstars #mortis

Bedankt voor het kijken naar Hypercharge Mortis = OP #shorts #brawlstars #mortis In deze video speel ik samen met @JessyKnijn en @Santino_YT! Ik ben Thorben, beter bekend als "vThorben" en ik upload dagelijks een gaming video om 16:30 uur. Abonneer en zet het belletje aan om niets te missen! Gebruik mijn Support a Creator Code! Fortnite: vThorben (ad) Business: vthorben@4alllevels.com Social Media: Instagram: <a target="_blank" href="https://instagram.com/vthorben Twitter:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="https://twitter.com/vThorben">Klik hier</a>







NOS Paralympische Spelen
NOS Paralympische Spelen: Afl. 1

Liveverslag van de Paralympische Spelen van Baanwielrennen.



vThorben
vThorben: Ik Kreeg 6 NIEUWE Hypercharges

Bedankt voor het kijken naar Ik Kreeg 6 NIEUWE Hypercharges In deze video speel ik samen met @JessyKnijn en @Santino_YT! Ik ben Thorben, beter bekend als "vThorben" en ik upload dagelijks een gaming video om 16:30 uur. Abonneer en zet het belletje aan om niets te missen! Gebruik mijn Support a Creator Code! Fortnite: vThorben (ad) Business: vthorben@4alllevels.com Social Media: Instagram: <a target="_blank" href="https://instagram.com/vthorben Twitter:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="https://twitter.com/vThorben">Klik hier</a>



Op safari
Op Safari: Afl. 8

We zien hoe verschillende dieren omgaan met de hitte en hoe de zwarte neushoorns steeds meer oog voor elkaar krijgen. En de verhuizing van tijgerin Angara. Als ze een beetje meewerkt tenminste.



AFC Ajax
AFC Ajax: FIRST INTERVIEW WITH WOUT WEGHORST ❌❌❌ | ‘I had an Ajax pyjama and posters of Jari Litmane

Wout Weghorst is Ajacied. De 32-jarige spits moest er lang op wachten, maar tekende vandaag eindelijk zijn contract onder een tweejarige verbintenis bij Ajax. Daarmee gaat voor de international van het Nederlands elftal een langgekoesterde wens in vervulling. Als kleine jongen hing de kamer van Weghorst namelijk vol met posters van Jari Litmanen. Na een tour door de Johan Cruijff ArenA, in gezelschap van zijn vrouw en drie kinderen, gaf Weghorst zijn eerste interview als speler van Ajax. #Weghorst ►SUBSCRIBE NOW <a target="_blank" href="http://ajax.ms/subscribe ►FOLLOW">Klik hier</a> US Website: <a target="_blank" href="https://www.ajax.nl Twitter:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://twitter.com/afcajax Facebook:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://facebook.com/afcajax Instagram:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://instagram.com/afcajax TikTok:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://tiktok.com/@afcajax BeReal:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="https://bere.al/afcajax Threads:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="https://www.threads.net/@afcajax">Klik hier</a>



EnzoKnol
EnzoKnol: HET STORMT IN NEDERLAND (schade in de tuin) #4031 #4032 #4033

Vorige video: <a target="_blank" href="https://youtu.be/FNIrOXXrh8g Deze">Klik hier</a> video bevat vlogs: #4031, #4032 & 4033 ▬ Knolpower kledinglijn ➜ www.knolpower.nl Ik speel ook games! Die kan je hier vinden: <a target="_blank" href="http://bit.ly/EnzoKnolYoutube ▬ Mijn">Klik hier</a> naam is Enzo Knol en ik upload elke maandag en woensdag om 4 uur een weekvlog en elke zondag om 10 uur een extra video op mijn YouTube kanaal Abonneer je op mijn kanaal zodat je alles kan bekijken wat ik mee maak: <a target="_blank" href="http://bit.ly/AbonneerEnzoKnol ▬ Volg">Klik hier</a> mij ook op social media: <a target="_blank" href="https://enzo.knolpower.nl Bekijk">Klik hier</a> de vlog afspeellijsten: <a target="_blank" href="https://www.youtube.com/@EnzoKnol/playlists ▬ Enzo">Klik hier</a> Knol staat onder toezicht van het Commissariaat voor de Media. Contact: zakelijk@knolpower.nl ▬ #Knolpower Dikke vette peace ✌



Nienke Plas
Er is er EEN jarig.. en dat is m'n petekind!! #402 By Nienke Plas

Ga deze film zien! Want ik kan er niet over ophouden! Check de link voor kaarten 🙌🏽 Deze film is wel heftig en niet voor iedereen geschikt, wees je daar bewust van. <a target="_blank" href="https://www.loverboyemotiesuit.nl Vanaf">Klik hier</a> oktober ga ik try-outen voor m'n nieuwe voorstelling genaamd: 'Medeplichtig'. Voor tickets ga naar: <a target="_blank" href="https://www.nienkeplas.com/theater-voorstellingen/ TopNotch">Klik hier</a> muziek: Poke - Lekker he (instrumental) Sef - Excusez Moi



vThorben
vThorben: Zo Krijg Je ONEINDIG Veel BLING! #shorts #brawlstars

Bedankt voor het kijken naar Zo Krijg Je ONEINDIG Veel BLING! #shorts #brawlstars In deze video speel ik samen met @JessyKnijn en @Santino_YT! Ik ben Thorben, beter bekend als "vThorben" en ik upload dagelijks een gaming video om 16:30 uur. Abonneer en zet het belletje aan om niets te missen! Gebruik mijn Support a Creator Code! Fortnite: vThorben (ad) Business: vthorben@4alllevels.com Social Media: Instagram: <a target="_blank" href="https://instagram.com/vthorben Twitter:">Klik hier</a> <a target="_blank" href="https://twitter.com/vThorben">Klik hier</a>



FORMULA 1
FORMULA 1: The Honey Badger Never Left 🍯

Daniel Ricciardo made an iconic return to the top step of the podium at Monza in 2021. For more F1® videos, visit <a target="_blank" href="https://www.Formula1.com Follow">Klik hier</a> F1®: <a target="_blank" href="https://www.instagram.com/F1 https://www.facebook.com/Formula1/ https://www.twitter.com/F1 https://www.twitch.tv/formula1 https://www.tiktok.com/@f1 #F1">Klik hier</a> #ItalianGP



Feyenoord
Feyenoord: First interview | Facundo González 🇺🇾

Facundo González is de nieuwste versterking van Feyenoord. De 21-jarige centrale verdediger komt op huurbasis over van Juventus en in dit interview stelt hij zichzelf voor aan het legioen. ABONNEER ▶️ <a target="_blank" href="http://bit.ly/FRabonneer 🛍">Klik hier</a> Koop alle officiële Feyenoord-merchandise bij de Feyenoord Fanshop: <a target="_blank" href="https://fanshop.feyenoord.nl/ 🔴">Klik hier</a> ⚪️⚫ #Feyenoord VOLG ONS OOK OP: ▶️ Feyenoord ONE: <a target="_blank" href="https://go.feyenoord.nl/youtube-one ▶️">Klik hier</a> Instagram: <a target="_blank" href="http://instagram.com/feyenoord ▶️">Klik hier</a> TikTok: <a target="_blank" href="https://TikTok.com/@Feyenoord ▶️">Klik hier</a> Facebook: <a target="_blank" href="http://facebook.com/feyenoord ▶️">Klik hier</a> X: <a target="_blank" href="http://twitter.com/feyenoord ▶️">Klik hier</a> Threads: <a target="_blank" href="https://www.threads.net/@feyenoord ▶️">Klik hier</a> WhatsApp-kanaal: <a target="_blank" href="https://www.whatsapp.com/channel/0029Va8ruf8EKyZFELNlwm34">Klik hier</a>



Tussen kunst en kitsch
Tussen Kunst en Kitsch: Afl. 25

Menno Hoencamp vertelt vanuit museum Klok en Peel in Asten over een bijzonder gouden zakhorloge. Het horloge is een kwartierslagwerk, waarbij je ook in het donker kunt horen hoe laat het is. De expert vertelt dat men vroeger vooral luisterde naar de tijd. Kerkklokken waren daarbij heel belangrijk. Zo ook die van de oude Cumerakerk in Rhenen. Met de voorzitter van het Cuneragilde klimt Menno naar de klokkentoren, waar ook de beiaardier zit. De heren praten over het belang van de voorslag of het voordeuntje van het carillon.



FORMULA 1
FORMULA 1: LIVE: Italian Grand Prix Post-Race Show

Watch the Post-Race Show for the 2024 Italian Grand Prix. For more F1® videos, visit <a target="_blank" href="http://www.Formula1.com">Klik hier</a> Follow F1®: <a target="_blank" href="http://www.instagram.com/F1">Klik hier</a> <a target="_blank" href="https://www.facebook.com/Formula1">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://www.twitter.com/F1">Klik hier</a> <a target="_blank" href="https://www.twitch.tv/formula1">Klik hier</a> <a target="_blank" href="https://www.tiktok.com/@f1">Klik hier</a> #F1 #ItalianGP



Feyenoord
Feyenoord: New defender… 𝙘𝙤𝙣𝙛𝙞𝙧𝙢𝙚𝙙! 🔓 Facundo González 1️⃣5️⃣

ABONNEER ▶️ <a target="_blank" href="http://bit.ly/FRabonneer 🛍">Klik hier</a> Koop alle officiële Feyenoord-merchandise bij de Feyenoord Fanshop: <a target="_blank" href="https://fanshop.feyenoord.nl/ 🔴">Klik hier</a> ⚪️⚫ #Feyenoord VOLG ONS OOK OP: ▶️ Feyenoord ONE: <a target="_blank" href="https://go.feyenoord.nl/youtube-one ▶️">Klik hier</a> Instagram: <a target="_blank" href="http://instagram.com/feyenoord ▶️">Klik hier</a> TikTok: <a target="_blank" href="https://TikTok.com/@Feyenoord ▶️">Klik hier</a> Facebook: <a target="_blank" href="http://facebook.com/feyenoord ▶️">Klik hier</a> X: <a target="_blank" href="http://twitter.com/feyenoord ▶️">Klik hier</a> Threads: <a target="_blank" href="https://www.threads.net/@feyenoord ▶️">Klik hier</a> WhatsApp-kanaal: <a target="_blank" href="https://www.whatsapp.com/channel/0029Va8ruf8EKyZFELNlwm34">Klik hier</a>



FORMULA 1
FORMULA 1: LIVE: Italian Grand Prix Build-Up and Drivers Parade

An enthralling battle awaits us in Monza. Catch up with the drivers LIVE ahead of the 2024 Italian Grand Prix! For more F1® videos, visit <a target="_blank" href="http://www.Formula1.com">Klik hier</a> Follow F1®: <a target="_blank" href="http://www.instagram.com/F1">Klik hier</a> <a target="_blank" href="https://www.facebook.com/Formula1">Klik hier</a> <a target="_blank" href="http://www.twitter.com/F1">Klik hier</a> <a target="_blank" href="https://www.twitch.tv/formula1">Klik hier</a> <a target="_blank" href="https://www.tiktok.com/@f1">Klik hier</a> #F1 #ItalianGP





Roofkunst
Roofkunst: Erik Dijkstra onderzoekt waarom één specifieke schat van Benin niet is teruggegeven. Waar

In 2018 startte president Macron tijdens een trip naar Afrika eindelijk de dialoog over roofkunst. Zijn eerste initiatief was om een collectie van 26 objecten terug te geven aan Benin. Musée du Quai Branly nam deel aan een onderzoek, dat resulteerde in het besluit om in 2022 de schatten te restitueren aan Benin. Maar één zeer geliefd voorwerp zit niet bij de teruggegeven voorwerpen. Gou, een prachtig en levensgroot ijzeren beeld van een god, gesmeed door de smid van de koning, blijft achter in Parijs. Erik Dijkstra onderzoekt waarom dit specifieke object niet is teruggegeven. En waarom doet het museum zo geheimzinnig over dit beeld?





NOS Jeugdjournaal met Gebarentaal
NOS Jeugdjournaal met gebarentaal: Afl. 241

Het laatste nieuws uit binnen- en buitenland en het weer, speciaal voor de jonge kijkers, met gebarentaal.



NOS Journaal met gebarentaal 20.00
NOS Journaal met gebarentaal 20.00: Afl. 173

Met het laatste nieuws, gebeurtenissen van nationaal en internationaal belang en de weersverwachting.